Tournee Theater Gajes

Afgelopen maanden op tournee geweest (en nog steeds, we staan nog in Winschoten en Almere!) met theater Gajes met de grote plein voorstelling “Odyssee” en wat een geweldige tijd was en is dit. Met een groep van 15 man/vrouw reizen, bouwen, spelen en breken. Iedereen doet mee, niemand verzaakt en daar buiten nog een heleboel plezier. Overal lieve mensen en vrijwilligers die ons helpen de voorstelling te draaien en te zorgen dat het voor iedereen een onvergetelijk dag is. Dank aan alle productiemedewerkers waar niets te veel voor is.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s