Over Enno

Gooise roots, Rotterdamse mentaliteit, Schiedams karakter, 38 jaar ervaring in gastvrijheid.
Enno Lobo Works is in te schakelen voor productieleiding, eventmanagement en (crew)catering.
Want Enno zet zijn collega’s in de spotlights en legt gasten in de watten.

De charme van het theater en de liefde voor verbeelding is Enno met de paplepel ingegoten. Met een acteur, regisseur en theaterdocent als vader en een actrice als moeder, kon Enno bijna nergens anders eindigen dan in de buurt van de bühne. Hij zet zijn talent in achter de schermen.

Enno’s werk is het beste te omschrijven als ‘productieleider’. In het theaterwoordenboek staat deze functie als volgt beschreven:

De sleutelfiguur bij ieder gezelschap die ervoor zorgt dat alles wat er rondom een productie georganiseerd moet worden ook daadwerkelijk gebeurt. Denk daarbij aan het tijdschema van de decorbouw, het bewaken van de productiebegroting, het regelen van sejours, de tourneeplanning en het voldoen aan de Arbo-regels.

Productieleiders weten alles: wie een dwergnijlpaard kan opzetten, waar je een garnalenpelmachine kunt lenen, wanneer de laatste trein uit Goes vertrekt en wie met wie op één kamer ligt. Als ze naast een goed organisatievermogen ook nog inzicht in mensen hebben, zijn ze goud waard.

Natuurlijk etaleert Enno dit talent niet alleen in het theater. Ook bij andere projecten, theatraal of niet, is hij de spin in het web. Hij zorgt voor alle praktische zaken en voor de mensen die een evenement mogelijk maken of bezoeken. Nieuwsgierig naar die 38 jaar ervaring? Een overzicht van Enno’s projecten.